top of page
image00048.jpg

Billenlift en implantaten

Billenlift en implantaten

Billenlift omvat het gebruik van implantaten of vettransplantatie door liposuctie, of soms een combinatie van beide, om de grootte en het volume van uw billen te vergroten.

Wat is een billenlift?

Een billenlift verbetert en verwijdert overtollige, verslapte bil- en dijhuid die is ontstaan als gevolg van gewichtsverlies, veroudering of de natuur. Door de huid over de billen op te tillen en aan te spannen, zorgt een billenlift ervoor dat de billen jeugdig en rond lijken. Wanneer er vetoverdracht met vaser-liposuctie plaatsvindt, geeft dit uw billen volume en worden ze
vergroot. Als u de vorm van uw billen niet mooi vindt of uw lichaam in evenwicht wilt brengen, dan is een billenlift misschien iets voor u.

Hoe wordt een billenlift met implantaten uitgevoerd?

Bilimplantaten zijn met siliconen gevulde apparaten die chirurgisch diep in de weefsels van de billen worden geplaatst. Een speciaal voor de billen gemaakt siliconenimplantaat wordt aan elke kant in de spier of boven de bilspier ingebracht. De methode van inbrengen en plaatsen van implantaten hangt af van het type implantaat, de gewenste vergroting, uw lichaamstype en de aanbevelingen van uw chirurg.

Wat kan een billenlift doen?

Resultaten van een billenlift zijn direct zichtbaar. Na verloop van tijd zal de postoperatieve zwelling verdwijnen en zullen de incisielijnen vervagen. De tevredenheid met uw nieuwe figuur zal groeien naarmate u herstelt van de operatie. Als uw procedure is uitgevoerd met vetoverdracht, kan het tot een jaar duren voordat u uw definitieve resultaten ziet. Een deel van het vet dat na de operatie tot de oorspronkelijke vorm leidt, wordt door uw lichaam opnieuw opgenomen.

Image by philippe spitalier

Komt u in aanmerking?

Als u fysiek gezond bent, als u realistische verwachtingen hebt en als u het volume, de ronding en de projectie van uw billen wilt vergroten, als u uw lichaamsbalans wilt verbeteren, als u uw zelfbeeld en zelfvertrouwen wilt vergroten door uw billen opnieuw vorm te geven, kan een billenliftoperatie geschikt zijn voor u.

Wat vindt u van uw billen?

Als u een of meer van de volgende gevoelens of aandoeningen hebt, komt u in aanmerking voor een billenliftoperatie:

*U bent niet tevreden met de grootte, ronding of vorm van uw billen


*U hebt last van slappe billen


*U wenst stevigere dijen, een jeugdiger uiterlijk en een meer evenwichtig lichaamsbeeld

Wie beslist over de details van uw operatie?

U en uw arts zullen alle details van uw operatie bespreken en samen beslissen. U kunt uw klachten en zorgen over het uiterlijk van uw billen direct met uw arts delen en ook uw arts zal zijn of haar objectieve ideeën over uw billenliftoperatie delen. Misschien zal uw arts u
vaser-liposuctie aanbieden samen met bilimplantaten. Dit is dus een interactief proces waarbij uw geluk en gezondheid voorop staan.

Hoe zit het met het herstel van uw operatie?

Onze arts zal u alle instructies geven die u moet volgen na uw ontslag uit het ziekenhuis. Uw herstel hangt af van het type billenliftoperatie dat u hebt gekozen. Het kan enkele maanden duren voordat de zwelling volledig is verdwenen. Uw nieuwe contouren en verbeterd zelfbeeld zouden zich moeten blijven ontwikkelen. Tijdens het vervolgtraject zal de arts minimaal twee consulten doen voordat u terugkeert naar uw land.

Image by Dainis Graveris

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page