top of page
image00043.jpg

Haartransplantatie

Dankzij innovatieve en kosteneffectieve haartransplantatietechnieken uitgevoerd in gecertificeerde high-tech klinieken, geven onze vooraanstaande Turkse artsen u uw haar terug. Geniet van exclusieve service, VIP-transfers, hoge kwaliteit en garantie tegen de beste prijs. 

Onze haarchirurgen combineren haarimplantatietechnieken met effectieve nabehandeling. De verschillende specialistische nabehandelingen zijn gericht op de snelle en natuurlijke genezing van haarfollikels, ondersteuning van haargroei en de voeding van getransplanteerde haarzakjes. Clinique Ouché biedt u keuze uit diverse haartransplantatiepakketten, ieder met all-inclusive service en garantie. Afhankelijk van het pakket dat u kiest, wordt Diamond FUE haartransplantatie of DHI haartransplantatie opgevolgd door effectieve nabehandelingen.

zzzzz.jpg

Haartransplantaties en ondersteunende therapieën

 • Wie komt er in aanmerking voor een obesitasoperatie?
  Obesitaschirurgie wordt aanbevolen voor mensen die niet kunnen afvallen met dieet- en inspanningsprogramma’s, ongeacht of er sprake is van hormonale stoornissen of dat er andere behandelingen zijn toegepast en niet hebben gewerkt. Chirurgische ingrepen zijn echter niet geschikt voor alle obesitaspatiënten. Het is van groot belang om gedurende dit proces de juiste afslankmethode te vinden die geschikt is voor het individu, zowel vanuit fysiek als psychologisch oogpunt.
 • Voorwaarden
  Als je tussen de 18-65 jaar bent Als je body mass index (BMI) hoger is dan 35 Patiënt is geboren met een obesitasstoornis; bij hart- en vaatziekten, diabetes, slaapapneu of een hoog cholesterolgehalte Bij obesitas die al minstens 5 jaar niet behandeld is Als er na een jaar van medicatie en dieet geen verandering is opgetreden in het ziekteverloop Patiënt heeft geen hormoonproblemen Er zijn geen stoornissen die betrekking hebben op endocrinologie Er is geen sprake van overmatig alcoholgebruik of drugsverslaving Als de patiënt volledig bij kennis en begrip is en gecoördineerd kan worden met het postoperatieve obesitas-team
 • Welke chirurgische ingrepen worden toegepast bij obesitaschirurgie?
  Dankzij de technologische vooruitgang is het tegenwoordig makkelijker om obesitasoperaties uit te voeren en is het genezingsproces eveneens teruggebracht. Over het algemeen zijn er 3 methoden die worden gebruikt in obesitaschirurgie Restrictieve procedures Malabsorptieve procedures Een combinatie van restrictieve en malabsorptieve procedures Sommige beperkende procedures (gastric bypass) worden minder vaak gebruikt dan voorheen. Hoewel malabsorptieve procedures die de opname van voedingsstoffen verstoren zeer effectief zijn, hebben ze aanzienlijke neveneffecten. Bij obesitaschirurgie is de meest gebruikte methode momenteel de laparoscopische (gesloten methode) sleeve-gastrectomie (buisvormige maag) die binnen het toepassingsgebied van restrictieve procedures valt. Patiënten moeten rekening houden met het feit dat ze anders moeten leven en een nieuwe levensstijl moeten aannemen. Een koolhydraatarm en proteïnerijk dieet onder begeleiding van een diëtist, meer maaltijden in kleine porties, betere kauwgewoonten, dagelijkse multivitaminen-, calcium- en D-vitaminesupplementen, lichaamsbeweging en de hoeveelheid vocht die per dag wordt geconsumeerd, zijn hierbij van groot belang.
 • Gastric sleeve-operatie
  Een gastric sleeve-operatie is een obesitasoperatie die bestaat uit het laparoscopisch verwijderen van ongeveer 80% van de maag. Ten eerste, de nieuwgevormde maag vermindert de voedselinname door het zichtbaar verminderde en kleinere volume in vergelijking met de oude maag. Het belangrijkste effect na de operatie is echter de verandering in de regulatie van de nuchtere en postprandiale bloedsuikerspiegel als gevolg van veranderingen in de maag- en darmhormonen in plaats van de beperking van de voedselinname. Ook al is de patiënt niet kort na de operatie begonnen met afvallen, toch is aangetoond dat de verhoogde bloedsuikerspiegel als gevolg van diabetes een normaal niveau heeft bereikt en dat de medicijnen en insuline die voor diabetes worden gebruikt geheel of gedeeltelijk zijn gestaakt.
 • Hoe verloopt de procedure na de obesitasoperatie.
  Door de technologische ontwikkelingen en relevante medische onderzoeken zijn de methoden die gebruikt worden in de obesitaschirurgie tegenwoordig eenvoudiger, pijnloos en snel. Een paar uur na de operatie kan de patiënt opstaan en in zijn eigen behoeften voorzien. Na het verlaten van het ziekenhuis kunnen ze hun normale leven hervatten en weer aan het werk gaan.

Professionele haartransplantatie in Turkije

De keuze voor een haarimplantatie behandeling in Turkije biedt verschillende voordelen. Het meest genoemde voordeel van haartransplantatie in Turkije is het financiële voordeel. Dankzij lagere kosten voor haartransplantatie in Turkije bieden wij onbeperkt grafts tegen een vaste prijs. In onze moderne ISO/JCI gecertificeerde klinieken voor haartransplantatie in Turkije maken artsen gebruik van de meest succesvolle technieken voor haartransplantatie, tegen een laag tarief en zonder dat u inlevert op kwaliteit.

De beste behandelmethoden voor haartransplantatie

In onze haartransplantatiekliniek passen wij de nieuwste technieken voor haarimplantatie toe. Hierbij worden haartransplantatietechnieken en behandelmethoden voor effectieve haargroei gecombineerd voor een optimaal resultaat. Door middel van innovatieve Diamond FUE haartransplantatie technologie of DHI haartransplantatie in combinatie met IGF-, laser- en hyperbare zuurstoftherapie geven de experts u een volle, gezonde en glanzende haardos terug.

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page