top of page
image00043.jpg

Haartransplantatie

Dankzij innovatieve en kosteneffectieve haartransplantatietechnieken uitgevoerd in gecertificeerde high-tech klinieken, geven onze vooraanstaande Turkse artsen u uw haar terug. Geniet van exclusieve service, VIP-transfers, hoge kwaliteit en garantie tegen de beste prijs. 

Onze haarchirurgen combineren haarimplantatietechnieken met effectieve nabehandeling. De verschillende specialistische nabehandelingen zijn gericht op de snelle en natuurlijke genezing van haarfollikels, ondersteuning van haargroei en de voeding van getransplanteerde haarzakjes. Clinique Ouché biedt u keuze uit diverse haartransplantatiepakketten, ieder met all-inclusive service en garantie. Afhankelijk van het pakket dat u kiest, wordt Diamond FUE haartransplantatie of DHI haartransplantatie opgevolgd door effectieve nabehandelingen.

zzzzz.jpg

Haartransplantaties en ondersteunende therapieën

Professionele haartransplantatie in Turkije

De keuze voor een haarimplantatie behandeling in Turkije biedt verschillende voordelen. Het meest genoemde voordeel van haartransplantatie in Turkije is het financiële voordeel. Dankzij lagere kosten voor haartransplantatie in Turkije bieden wij onbeperkt grafts tegen een vaste prijs. In onze moderne ISO/JCI gecertificeerde klinieken voor haartransplantatie in Turkije maken artsen gebruik van de meest succesvolle technieken voor haartransplantatie, tegen een laag tarief en zonder dat u inlevert op kwaliteit.

De beste behandelmethoden voor haartransplantatie

In onze haartransplantatiekliniek passen wij de nieuwste technieken voor haarimplantatie toe. Hierbij worden haartransplantatietechnieken en behandelmethoden voor effectieve haargroei gecombineerd voor een optimaal resultaat. Door middel van innovatieve Diamond FUE haartransplantatie technologie of DHI haartransplantatie in combinatie met IGF-, laser- en hyperbare zuurstoftherapie geven de experts u een volle, gezonde en glanzende haardos terug.

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page