top of page
dental-implant-care.jpeg

Tandheelkunde

Tandheelkundige implantaten zijn titanium metaalschroeven die in het kaakbot worden geplaatst om een of meer valse tanden te ondersteunen door als tandwortel te fungeren. Valse tanden die over implantaten worden geplaatst, worden tandkronen genoemd. Wanneer er meerdere ontbrekende tanden zijn, is een vaste brug (meerdere kronen) verankerd aan implantaten.

De tandartsen van Clinique Ouché spreken vloeiend Engels. Bovendien ontvangen ze een zeer uitgebreide tandheelkundige opleiding aan de universiteit, daarom zijn Turkse tandartsen erg populair bij internationale tandheelkundige patiënten.

 

Clinique Ouché biedt 5 jaar garantie, wat betekent dat als er zich complicaties voordoen, er geen extra kosten in rekening worden gebracht.

 

Clinique Ouché gebruikt alleen tandheelkundige implantaten van de hoogste kwaliteit gebruikt.

Tandheelkundige implantaten worden in één sessie geplaatst. Tandenextracties, bottransplantatie, sinusliften worden ook op dezelfde sessie uitgevoerd als dat nodig wordt gevonden.

Over de implantaten worden tijdelijke prothesen of tanden vervaardigd en gebonden. Gedurende 3-6 maanden vindt de biologische binding van implantaten aan het kaakbot plaats. Daarna reizen de patiënten voor de tweede keer naar Turkije. Bij het tweede bezoek worden tandafdrukken van de patiënten genomen en wordt de prothese vervaardigd door het eigen digitale tandtechnisch laboratorium van Clinique Ouché: DentLab. Zodra de protheses klaar zijn, worden ze gebonden over de implantaten.

 • Wie komt er in aanmerking voor een obesitasoperatie?
  Obesitaschirurgie wordt aanbevolen voor mensen die niet kunnen afvallen met dieet- en inspanningsprogramma’s, ongeacht of er sprake is van hormonale stoornissen of dat er andere behandelingen zijn toegepast en niet hebben gewerkt. Chirurgische ingrepen zijn echter niet geschikt voor alle obesitaspatiënten. Het is van groot belang om gedurende dit proces de juiste afslankmethode te vinden die geschikt is voor het individu, zowel vanuit fysiek als psychologisch oogpunt.
 • Voorwaarden
  Als je tussen de 18-65 jaar bent Als je body mass index (BMI) hoger is dan 35 Patiënt is geboren met een obesitasstoornis; bij hart- en vaatziekten, diabetes, slaapapneu of een hoog cholesterolgehalte Bij obesitas die al minstens 5 jaar niet behandeld is Als er na een jaar van medicatie en dieet geen verandering is opgetreden in het ziekteverloop Patiënt heeft geen hormoonproblemen Er zijn geen stoornissen die betrekking hebben op endocrinologie Er is geen sprake van overmatig alcoholgebruik of drugsverslaving Als de patiënt volledig bij kennis en begrip is en gecoördineerd kan worden met het postoperatieve obesitas-team
 • Welke chirurgische ingrepen worden toegepast bij obesitaschirurgie?
  Dankzij de technologische vooruitgang is het tegenwoordig makkelijker om obesitasoperaties uit te voeren en is het genezingsproces eveneens teruggebracht. Over het algemeen zijn er 3 methoden die worden gebruikt in obesitaschirurgie Restrictieve procedures Malabsorptieve procedures Een combinatie van restrictieve en malabsorptieve procedures Sommige beperkende procedures (gastric bypass) worden minder vaak gebruikt dan voorheen. Hoewel malabsorptieve procedures die de opname van voedingsstoffen verstoren zeer effectief zijn, hebben ze aanzienlijke neveneffecten. Bij obesitaschirurgie is de meest gebruikte methode momenteel de laparoscopische (gesloten methode) sleeve-gastrectomie (buisvormige maag) die binnen het toepassingsgebied van restrictieve procedures valt. Patiënten moeten rekening houden met het feit dat ze anders moeten leven en een nieuwe levensstijl moeten aannemen. Een koolhydraatarm en proteïnerijk dieet onder begeleiding van een diëtist, meer maaltijden in kleine porties, betere kauwgewoonten, dagelijkse multivitaminen-, calcium- en D-vitaminesupplementen, lichaamsbeweging en de hoeveelheid vocht die per dag wordt geconsumeerd, zijn hierbij van groot belang.
 • Gastric sleeve-operatie
  Een gastric sleeve-operatie is een obesitasoperatie die bestaat uit het laparoscopisch verwijderen van ongeveer 80% van de maag. Ten eerste, de nieuwgevormde maag vermindert de voedselinname door het zichtbaar verminderde en kleinere volume in vergelijking met de oude maag. Het belangrijkste effect na de operatie is echter de verandering in de regulatie van de nuchtere en postprandiale bloedsuikerspiegel als gevolg van veranderingen in de maag- en darmhormonen in plaats van de beperking van de voedselinname. Ook al is de patiënt niet kort na de operatie begonnen met afvallen, toch is aangetoond dat de verhoogde bloedsuikerspiegel als gevolg van diabetes een normaal niveau heeft bereikt en dat de medicijnen en insuline die voor diabetes worden gebruikt geheel of gedeeltelijk zijn gestaakt.
 • Hoe verloopt de procedure na de obesitasoperatie.
  Door de technologische ontwikkelingen en relevante medische onderzoeken zijn de methoden die gebruikt worden in de obesitaschirurgie tegenwoordig eenvoudiger, pijnloos en snel. Een paar uur na de operatie kan de patiënt opstaan en in zijn eigen behoeften voorzien. Na het verlaten van het ziekenhuis kunnen ze hun normale leven hervatten en weer aan het werk gaan.

Porseleinen fineer/zirkonia

kronen (Facings)

All-On-4-behandeling

Met de All-On-4-behandeling kunnen 4 tandheelkundige implantaten de volledige boogvormige en niet-verwijderbare prothese ondersteunen. Het helpt kostbare, tijdrovende en complexe operaties zoals sinusliften en bottransplantaties te vermijden. Direct na de implantatie kan het vaste kunstgebit over implantaten worden gebonden, waardoor de patiënten in slechts 1 dag een gloednieuwe glimlach hebben.

cc.jpg

Hoe is All-On-4 anders dan andere tandheelkundige implantatiemethoden?

Met de All-On-4-behandeling kunnen 4 tandheelkundige implantaten de volledige boogvormige en niet-verwijderbare prothese ondersteunen. Het is de enige methode waarmee de patiënten gedurende een periode van 3 maanden een vaste tijdelijke prothese kunnen krijgen. Bij andere implantatiemethoden kunnen de patiënten alleen een verwijderbare prothese hebben voor de genezingsperiode.

Bovendien helpt het kostbare, tijdrovende en complexe operaties zoals sinusliften en bottransplantaties te vermijden. Daarom bespaart deze methode niet alleen het budget, maar het verkort ook de behandeltijd.

 

All-On-4-behandeling wordt meestal toegepast op de dentale patiënten die geen tanden in hun mond hebben, of voor de patiënten die nog een paar tanden over hebben om te worden geëxtraheerd.

 

De geschiktheid voor de All-On-4-methode kan alleen worden bepaald door panoramische tandheelkundige röntgenfoto’s en 3D-tomografiescans.

Hoe ziet de permanente All-On-4-prothese eruit?

All-On-4-prothese ziet er erg esthetisch uit. Deze heeft een grote doorschijnendheid en een natuurlijke uitstraling kan op dezelfde manier worden bereikt als de kroon van zirkonia. Deze is ook erg sterk en duurzaam.

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page