top of page
dental-implant-care.jpeg

Tandheelkunde

Tandheelkundige implantaten zijn titanium metaalschroeven die in het kaakbot worden geplaatst om een of meer valse tanden te ondersteunen door als tandwortel te fungeren. Valse tanden die over implantaten worden geplaatst, worden tandkronen genoemd. Wanneer er meerdere ontbrekende tanden zijn, is een vaste brug (meerdere kronen) verankerd aan implantaten.

De tandartsen van Clinique Ouché spreken vloeiend Engels. Bovendien ontvangen ze een zeer uitgebreide tandheelkundige opleiding aan de universiteit, daarom zijn Turkse tandartsen erg populair bij internationale tandheelkundige patiënten.

 

Clinique Ouché biedt 5 jaar garantie, wat betekent dat als er zich complicaties voordoen, er geen extra kosten in rekening worden gebracht.

 

Clinique Ouché gebruikt alleen tandheelkundige implantaten van de hoogste kwaliteit gebruikt.

Tandheelkundige implantaten worden in één sessie geplaatst. Tandenextracties, bottransplantatie, sinusliften worden ook op dezelfde sessie uitgevoerd als dat nodig wordt gevonden.

Over de implantaten worden tijdelijke prothesen of tanden vervaardigd en gebonden. Gedurende 3-6 maanden vindt de biologische binding van implantaten aan het kaakbot plaats. Daarna reizen de patiënten voor de tweede keer naar Turkije. Bij het tweede bezoek worden tandafdrukken van de patiënten genomen en wordt de prothese vervaardigd door het eigen digitale tandtechnisch laboratorium van Clinique Ouché: DentLab. Zodra de protheses klaar zijn, worden ze gebonden over de implantaten.

Porseleinen fineer/zirkonia

kronen (Facings)

All-On-4-behandeling

Met de All-On-4-behandeling kunnen 4 tandheelkundige implantaten de volledige boogvormige en niet-verwijderbare prothese ondersteunen. Het helpt kostbare, tijdrovende en complexe operaties zoals sinusliften en bottransplantaties te vermijden. Direct na de implantatie kan het vaste kunstgebit over implantaten worden gebonden, waardoor de patiënten in slechts 1 dag een gloednieuwe glimlach hebben.

cc.jpg

Hoe is All-On-4 anders dan andere tandheelkundige implantatiemethoden?

Met de All-On-4-behandeling kunnen 4 tandheelkundige implantaten de volledige boogvormige en niet-verwijderbare prothese ondersteunen. Het is de enige methode waarmee de patiënten gedurende een periode van 3 maanden een vaste tijdelijke prothese kunnen krijgen. Bij andere implantatiemethoden kunnen de patiënten alleen een verwijderbare prothese hebben voor de genezingsperiode.

Bovendien helpt het kostbare, tijdrovende en complexe operaties zoals sinusliften en bottransplantaties te vermijden. Daarom bespaart deze methode niet alleen het budget, maar het verkort ook de behandeltijd.

 

All-On-4-behandeling wordt meestal toegepast op de dentale patiënten die geen tanden in hun mond hebben, of voor de patiënten die nog een paar tanden over hebben om te worden geëxtraheerd.

 

De geschiktheid voor de All-On-4-methode kan alleen worden bepaald door panoramische tandheelkundige röntgenfoto’s en 3D-tomografiescans.

Hoe ziet de permanente All-On-4-prothese eruit?

All-On-4-prothese ziet er erg esthetisch uit. Deze heeft een grote doorschijnendheid en een natuurlijke uitstraling kan op dezelfde manier worden bereikt als de kroon van zirkonia. Deze is ook erg sterk en duurzaam.

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page