top of page
image00055.png
image00055.png

De eerste kliniek in Europa waar alle hoogwaardige geneeskunde samenkomt onder één dak - Clinique Ouché. Door de toenemende vraag naar plastische chirurgie, vertrekken steeds meer mannen en vrouwen de grens over voor de ideale ingreep. In praktijk blijkt dit proces niet zo ideaal te verlopen. Men is vaak niet goed geinformeerd want kan leiden tot grote complicaties. In de markt is er momenteel behoefte aan hoge kwaliteit moderne resultaten, maar dit gebeurt vaak op een onveilige wijze met gebrekkige support.


Enes Yigitsoy is de gouden sleutel in deze probleemstelling. Met zijn visie is hij in staat om medisch onderlegde support te kunnen bieden terwijl hij als ervaringsdeskundige de hoogste standaard in cosmetische geneeskunde kan herkennen. Het oprichten van Clinique Ouché is volgens hem een gat in de markt - en dat is ook het geval.


Clinique Ouché is de nummer 1 one-stop-shop kliniek waar je vanuit medische expertise, verantwoord meerdere ingrepen kan ondergaan - met sublieme resultaten.

zzzzzzzzzz.jpg

Missie

Daar waar Europese en Nederlandse klinieken achterblijven op de cosmetische trends, heeft oprichter Enes Yigitsoy besloten het ondenkbare te verwezenlijken. De eerste fysieke kliniek met het breedste cosmetische aanbod die mannen én vrouwen ontzorgt en ondersteund in het traject van objectief advies tot aan de aftercare. Ouché is waar menig man en vrouw al jaren naar op zoek is maar nooit heeft gevonden. Kwalitatief, objectief en medisch verantwoorde ingrepen mét begrip van de globale schoonheidsidealen. Clinique Ouché, dé plek waar cliënten toegang krijgen tot de celebrity treatment, innovatieve ingrepen en high-end resultaten.

Visie

Clinique Ouché is een ware disruptie in de Nederlandse en Europese cosmetische markt. Ouché werkt met innovatieve, strategische partnerschappen en beweegt flexibel met de markt mee waardoor het haar betrouwbaarheid en langdurigheid kan waarborgen. Hiermee is zij namelijk in staat te allen tijde het belang van de cliënt vooropstellen: eerlijk advies - met high-end resultaten. Medisch verantwoord, resultaat gedreven en van de hoogste kwaliteit. Clinique Ouché, excellence is for everyone.

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page