top of page
image00048.jpg

Braziliaanse billenlift

Braziliaanse billenlift

Billenlift wordt soms ook wel Brazilian Butt Lift (BBL) genoemd wanneer het wordt uitgevoerd met vetoverdracht. Het gaat om vettransplantatie door vettransplantatie of - injectie via vaser-liposuctie.

Wat is een Brazilian Butt Lift?

De Brazilian Butt Lift omvat specifiek vettransplantatie of -injectie. De patiënt ondergaat liposuctie om vet van zijn of haar buik, heupen en dijen te verwijderen, waarna dit vet wordt verwerkt en overgebracht naar de billen. Dit is momenteel de traditionele manier in de wereld.

Stamcel verrijkte vetoverdracht naar de billen

Dr. Karaaltin ontwikkelde een nieuwe en unieke techniek met veel meer efficiëntie op het vlak van de vitaliteit van het geïnjecteerde vet. Dankzij de Stempia-technologie kunnen we het vet veel nauwkeuriger oogsten en krijgen we "stamcellen" die het vettransplantaat (geïnjecteerd vetweefsel) pertinenter maken. Dit is cruciaal voor een optimaal resultaat en als gevolg daarvan zal het percentage vastgehouden vet verrijkt worden en qua hoeveelheid veel hoger zijn.

Nieuwe aanpak: veilige BBL, geleid met echografietoezicht

Na recente ervaringen over de hele wereld heeft Dr. Karaaltin een nieuwe techniek ontwikkeld voor BBL-chirurgie om het risico op complicaties tijdens de operatie te minimaliseren. Bij BBL-procedures is de belangrijkste factor om het gluteale
vetinjectieniveau onder de huid en boven het spierniveau te houden. De reden voor deze cruciale factor is om te voorkomen dat diepe bilvaten gewond raken.


Om de risico's van dit soort grote complicaties bij BBL-chirurgie te verminderen, introduceert Dr. Karaaltin nu een nieuwe techniek die de veiligheid van BBL-chirurgie verhoogt. Met behulp van een speciaal 'draadloos echo-apparaat' (Wireless Ultrasound Device) bewaakt en begeleidt Dr. Karaaltin het canuleniveau en houdt Dr. Karaaltin de injectieplaats in een veilig vlak boven de spier en zo zijn diepe bilvaten veilig.


Bekijk onze aanbevolen techniek 'Veilige BBL, geleid met echografietoezicht'. U kunt ook onze pagina VASER-liposuctie bekijken om de procedure 'BBL met VASER- liposuctie' te bekijken.

Image by philippe spitalier

Komt u in aanmerking?

Als u fysiek gezond bent, als u realistische verwachtingen hebt en als u het volume, de ronding en de projectie van uw billen wilt vergroten, als u uw lichaamsbalans wilt verbeteren, als u uw zelfbeeld en zelfvertrouwen wilt vergroten door uw billen opnieuw vorm te geven, kan een billenliftoperatie geschikt zijn voor u.

Wat vindt u van uw billen?

Als u een of meer van de volgende gevoelens of aandoeningen hebt, komt u in aanmerking voor een billenliftoperatie:


*U bent niet tevreden met de grootte, ronding of vorm van

uw billen


*U hebt last van slappe billen


*U wenst stevigere dijen, een jeugdiger uiterlijk en een meer evenwichtig lichaamsbeeld

Wie beslist over de details van uw operatie?

U en uw arts zullen alle details van uw operatie bespreken en samen beslissen. U kunt uw klachten en zorgen over het uiterlijk van uw billen direct met uw arts delen en ook uw arts zal zijn of haar objectieve ideeën over uw billenliftoperatie delen. Misschien zal uw arts u
vaser-liposuctie aanbieden samen met een billenlift. Dit is dus een interactief proces waarbij uw geluk en gezondheid voorop staan.

Hoe zit het met het herstel van uw operatie?

Onze arts zal u alle instructies geven die u moet volgen na uw ontslag uit het ziekenhuis. Uw herstel hangt af van het type billenliftoperatie dat u hebt gekozen. Het kan enkele maanden duren voordat de zwelling volledig is verdwenen. Uw nieuwe contouren en verbeterd zelfbeeld zouden zich moeten blijven ontwikkelen. Tijdens het vervolgtraject zal de arts minimaal twee consulten doen voordat u terugkeert naar uw land.

Image by Dainis Graveris

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page