top of page
1599849686-434965.jpg

Borsthervorming

Borsthervorming

Een borstliftoperatie verandert de grootte van uw borsten niet significant en maakt het bovenste deel van uw borst niet rond. Als u wilt dat uw borsten er voller uitzien, kunt u een borstlift met borstvergroting overwegen. Met deze combinatie krijgt u dus de kans om uw borsten opnieuw vorm te geven en te vergroten. Een borsthervormingsoperatie kan ook een combinatie van borstverkleining en borstlift omvatten in sommige gevallen waar patiënten hun borsten willen verkleinen.

Wat is borsthervorming?

Uw borsten veranderen vaak in de loop van de tijd en verliezen hun jeugdige vorm en stevigheid. Zwangerschap, borstvoeding, gewichtstoename en -verlies, veroudering en zwaartekracht kunnen ervoor zorgen dat borsten zachter en slapper worden. Een borstliftoperatie kan een manier zijn om uw zelfvertrouwen terug te winnen door uw figuur te verjongen met een borstprofiel dat jeugdiger en opgeheven is. Een borstlift wordt vaak gecombineerd met een borstvergrotingsoperatie om zowel de stevigheid als de grootte van de borsten te vergroten, wat eigenlijk borsthervorming is.

Hoe wordt een borsthervorming uitgevoerd?

Borstliftchirurgie werkt door een incisie in elke borst te maken, de huid wordt dan opgetild en in zijn nieuwe positie gehecht en overtollige huid wordt verwijderd. De tepels worden dan verwijderd en opnieuw gepositioneerd om ervoor te zorgen dat uw nieuw geplaatste borsten er natuurlijk uitzien. Soms kunnen onze medische teams u een borstlift aanbieden met borstvergrotingschirurgie om een voller effect op uw borsten te creëren. Door deze gecombineerde procedure zullen uw borsten dus groter worden. Ook kan in sommige gevallen een borsthervorming worden uitgevoerd door uw borsten te verkleinen en op te tillen.

Wat kan een borsthervorming doen?

Het resultaat van uw borsthervormingsoperatie is direct zichtbaar. De definitieve resultaten van uw borstlift en borstvergroting/-verkleining zullen in de komende maanden verschijnen naarmate de vorm en positie van de borst zich blijven aanpassen. Incisielijnen zijn permanent, maar zullen na verloop van tijd vervagen. De resultaten van uw borstliftoperatie zullen lange tijd meegaan.


*Verhoogd zelfvertrouwen en zelfrespect
*Mogelijkheid om een topjurk zonder beha te dragen
*Een ruimere keuze aan kleding
*Laat u zich vrouwelijker en aantrekkelijker voelen

*Verjonging van borsten

NATURAL-BREAST-AUGMENTATION-img2.jpg

Komt u in aanmerking?

Een borsthervormingsoperatie is een heel persoonlijke ingreep die u voor uzelf moet doen en niet om iemand anders te plezieren of om in één of ander ideaalbeeld te passen. De procedure is geschikt voor patiënten die zich zelfbewust voelen omdat hun borsten overtollige huid hebben en leeg lijken door gewichtsverlies, veroudering of zwangerschap.

Wat vindt u van uw borsten?

Als u een of meer van de volgende gevoelens of aandoeningen hebt, komt u in aanmerking voor een borstlift- en borstvergrotingsoperatie:


*U maakt zich zorgen over het gevoel dat uw borsten doorhangen of vorm en volume hebben verloren of klein zijn
*Uw borsten hebben een plattere, langwerpige vorm of hangen
*Uw tepels vallen onder de borstplooi als uw borsten niet worden ondersteund
*Uw tepels en tepelhof wijzen naar beneden
*U hebt een uitgerekte huid en vergroot tepelhof
*De ene borst hangt lager dan de andere
*Uw borsten zijn te groot en hangen

Wie beslist over de details van uw operatie?

U en uw arts zullen alle details van uw operatie bespreken en samen beslissen. U kunt uw klachten en zorgen over het uiterlijk van uw borsten direct met uw arts delen en ook uw arts zal zijn of haar objectieve ideeën over uw borstlift- en borstvergrotingsoperatie delen. Dit is dus een interactief proces waarbij uw geluk en gezondheid voorop staan.

Hoe zit het met het herstel van uw operatie?

U mag het ziekenhuis na een paar uur verlaten, maar over het algemeen raden we u aan een nacht te blijven.
U draagt gedurende 24 uur na de operatie een ondersteunende beha. Onze arts zal u alle instructies geven die u moet volgen na uw ontslag uit het ziekenhuis. Tijdens het vervolgtraject zal de arts minimaal twee consulten
doen voordat u terugkeert naar uw land.

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page