top of page
image00048.jpg

VASER-liposuctie

VASER-liposuctie

De VASER-liposuctietechniek maakt gebruik van een nauwkeurige, minimaal invasieve liposuctietechnologie die opvallende resultaten oplevert in slechts één procedure zonder het ongemak en de lange hersteltijden van typische liposuctiebehandelingen.

Wat is VASER-liposuctie?

VASER-liposuctie is een eenvoudige, minimaal invasieve liposuctieprocedure waarbij ultrasone energie wordt gebruikt om ongewenst vet te behandelen, waarbij de cellen loskomen van andere weefsels zodat ze voorzichtig kunnen worden verwijderd via een buisje. Als u worstelt met gewichtstoename, en lichaamsbeweging en dieet u niet de dramatische transformatie hebben gegeven die u zou willen, kan VASER-liposuctie helpen.

How wordt een dijlift uitgevoerd?

Een dijliftoperatie wordt meestal uitgevoerd onder algemene verdoving en duurt twee tot drie uur. Om de operatie uit te voeren, maakt uw chirurg een incisie rond de bovenkant van de dij voordat hij of zij de overtollige huid naar boven trekt, deze in zijn nieuwe positie hecht en de overtollige huid wegsnijdt. Het resultaat is gladdere dijen die de resultaten van uw gewichtsverlies laten zien.

Hoe wordt VASER-liposuctie uitgevoerd?

VASER-liposuctie breekt ongewenst vet selectief uit elkaar en verwijdert voorzichtig ongewenst vet. Deze procedure kan indrukwekkende resultaten opleveren door vetgebieden te behandelen met ultrasone energie en vervolgens het vet voorzichtig te verwijderen via een buisje dat onder de huid wordt ingebracht. Dit minimaal invasieve proces is ontworpen om zacht voor het lichaam en zeer effectief te zijn, waardoor patiënten de gewenste gladde contouren krijgen met minder weefselbeschadiging dan traditionele liposuctieprocedures.

VASER-liposuctie kan worden uitgevoerd onder lokale of algemene verdoving in het kantoor van een chirurg, in een ziekenhuis of in een polikliniek. Afhankelijk van het aantal zones dat wordt behandeld, kan de procedure één uur tot enkele uren duren.

Wat kan VASER-liposuctie doen?

De VASER-liposuctieprocedure is weefselselectief, gericht op vet terwijl andere weefsels worden beschermd tegen beschadiging. Het is krachtig genoeg om grote delen van vet te verwijderen, maar zacht genoeg om gevoelige delen zoals de nek en armen te behandelen. Het is klinisch bewezen dat het gelijkmatige resultaten oplevert in behandelde zones, waardoor uw huid glad wordt en uw lichaam mooi gevormd wordt.

Image by philippe spitalier

Operaties met VASER-liposuctie

TOTAL BODY SCULPTING

VASERlipo is de aanpasbare body sculptor die vet elimineert en het huidoppervlak glad maakt, zodat u er op uw best uitziet en zich goed voelt. Deze minimaal invasieve liposuctieprocedure maakt gebruik van ultrasone golven om selectief kleine of grote
vetgebieden op te breken, terwijl de omliggende weefsels intact blijven. Als u een slank lichaam hebt en op zoek bent naar lichaamscontouring voor bepaalde delen van uw lichaam,
dan geeft VASERlipo u optimale resultaten met Total Body Sculpting.

VASER DEBULKING

In deze procedure wordt een debulking VASERlipo uitgevoerd om een goede start te geven aan patiënten met overgewicht die besloten hun levensstijl te veranderen, maar geen bariatrische chirurgie willen ondergaan.

VASER HI DEF

Grensverleggende artsen tilden VASERlipo naar een heel nieuw niveau en creëerden een geavanceerde sculpting-techniek, VASER Hi Def., om vet rond spiergroepen te verwijderen, waardoor de spieren er verfijnder uitzien.

Hoe voeren we VASER-liposuctie uit?

1. Het beoogde gebied wordt geïnjecteerd met een speciale zoutoplossing (tumescente vloeistof) om het gebied te verdoven en lokale bloedvaten te doen krimpen. Het vergroot ook tijdelijk het volume van het doelgebied, waardoor vetcellen gemakkelijker te verwijderen zijn.


2. Via kleine incisies worden vervolgens kleine sondes in het lichaam ingebracht. Deze sondes resoneren met een hoge ultrasone frequentie, waardoor vetcellen worden geschud en door het cavitatie-effect loskomen en de omliggende weefsels intact worden gelaten.


3. De losse vetcellen vermengen zich met de tumescente vloeistof en worden vervolgens uit het lichaam verwijderd met behulp van speciale canules, die ze door negatieve druk zullen opzuigen en de omringende weefselmatrix helpen behouden.


4. De oppervlakkige "S"-modus van de VASER-technologie geeft extra energie aan de onderhuid en bevordert zo de collageensynthese en resulteert uiteindelijk in een betere positionering en contractuur van de huid.


5. Na de operatie krijgen patiënten een herstelregime voorgeschreven om maximale huidretractie en gladde resultaten te bevorderen. Uw arts kan massagetherapie aanbevelen om de resultaten te verbeteren en het herstel te versnellen.

Welke gebieden kunnen worden behandeld met VASER-liposuctie?

*Gezicht, nek, kin
*Bovenarmen
*Borsten
*Buik, taille, romp, rug
*Heupen, buitenkant dijen, binnenkant dijen, knieën, kuiten, enkels

Komt u in aanmerking voor VASER-liposuctie?

Als u gefrustreerd bent door de weerstand van bepaalde lichaamsdelen tegen dieet en lichaamsbeweging, kan VASER-liposuctie de oplossing zijn. Als u gezond bent en op zoek bent naar een snelle, minimaal invasieve manier om hardnekkige vetophopingen te verliezen, kan de VASER-liposuctieprocedure uw antwoord zijn.


Hoewel er grenzen zijn aan de hoeveelheid vet die kan worden verwijderd, kan uw arts u helpen bij uw beslissing over mogelijke gebieden voor sculpting, verwachte resultaten en het herstelproces.

VASER LIPO-BDOMINOPLASTIE

Deze methode, als een aanvullende procedure op een buikwandcorrectie, biedt een verfijnde vorm aan de buikzijwanden en de lovehandles.

BBL MET VASER (BRAZILIAN BUTT LIFT)

Met 'VASERlipo-sculpting' zijn prachtige esthetische resultaten mogelijk aan de billen.

Image by Dainis Graveris
Image by philippe spitalier

Wat vindt u van uw lichaam?

Als u een of meer van de volgende gevoelens of aandoeningen hebt, komt u in aanmerking voor VASER-liposuctie:


*U hebt vetgebieden die niet reageren op een dieet of lichaamsbeweging, ongeacht hoe goed u uw best doet


*U bent niet tevreden met uw lichaamsverhouding, vooral met uw heupen of buik


*U wilt zo snel mogelijk terug naar uw normale leven

Wie beslist over de details van VASER-liposuctie?

U en uw arts zullen alle details van uw operatie bespreken en samen beslissen. U kunt met uw arts beslissen op welke gebieden u vet wilt verminderen, u kunt uw wensen over hoe uw lichaam er moet uitzien direct met uw arts delen en ook uw arts zal zijn of haar objectieve ideeën over uw VASER-liposuctie delen. Dit is dus een interactief proces waarbij uw geluk en gezondheid voorop staan.

Hoe zit het met het herstel van uw VASER-liposuctie?

U mag het ziekenhuis na een paar uur verlaten, maar over het algemeen raden we u aan een nacht te blijven. Onze arts zal u alle instructies geven die u moet volgen na uw ontslag uit het ziekenhuis. Tijdens het vervolgtraject zal de arts minimaal twee consulten doen voordat u terugkeert naar uw land.

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page