top of page
image00048.jpg

Gezichtsimplantaten

Gezichtsimplantaten

Gezichtsimplantaten voor kin, kaak of wang brengen balans en betere verhoudingen voor het structurele uiterlijk van uw gezicht. Als u last hebt van een kleine kin, een zwakke kaak of een gebrek aan gezichtscontouren en symmetrie, kunt u baat hebben bij plastische chirurgie met gezichtsimplantaten.

Wat zijn gezichtsimplantaten?

Wanneer u nieuwe mensen ontmoet, is het gezicht het eerste wat mensen zien en heeft het een directe invloed op uw zelfvertrouwen, zowel positief als negatief. Als u niet tevreden bent met hoe uw gezicht eruitziet, zullen gezichtsimplantaten bijdragen aan het uiterlijk van uw gezicht. Hoewel elk deel van uw gezicht kan worden vergroot met implantaten, zijn de
wang of het malaire gebied, de kin en de kaak de meest voorkomende plaatsen voor gezichtsimplantaten.


Een operatie met gezichtsimplantaten wordt uitgevoerd door het inbrengen van gevormde vaste, biocompatibele materialen die zijn ontworpen om de fysieke structuur van uw gezicht te verbeteren of te vergroten. De belangrijkste motivatie is om uw gezichtsuitdrukking te definiëren met behulp van implantaten.

Kinimplantaten

Kinimplantaten kunnen de grootte en projectie van een kin vergroten die niet in verhouding staat tot het voorhoofd en het midden van het gezicht. Een kinoperatie met implantaten zal de kin hervormen door middel van een implantaat. Een operatie met kinimplantaten duurt over het algemeen 30 minuten tot 1 uur.

Kaakimplantaten

Kaakimplantaten vergroten de breedte van het onderste derde deel van uw gezicht. Net als de kin, kan een zwakke kaak worden gezien als een kaak die niet goed gedefinieerd is en niet te onderscheiden is van de nek, of een kaak die eerder helt dan schuin loopt van het oor naar de kin. In sommige gevallen kunnen zowel de kin als de kaak bijdragen aan een onbalans in het gezicht. Over het algemeen duurt deze operatie één tot twee uur.

Wangimplantaten

Wangimplantaten vergroten de projectie van de jukbeenderen. Ze voegen volume toe aan gebieden die verzonken of vlak zijn. Met een wangimplantaatoperatie kunt u een gedefinieerde gezichtsuitdrukking krijgen. Wangimplantaten worden ingebracht beginnend met een incisie in de mond of langs het onderste ooglid waarin het implantaat wordt ingebracht. Als er tegelijkertijd een andere cosmetische ingreep wordt uitgevoerd, zoals een facelift of ooglidcorrectie, kunnen de implantaten via die incisies worden ingebracht. Een wangimplantaatoperatie duurt over het algemeen ongeveer een uur.

Image by philippe spitalier

Wat kunnen gezichtsimplantaten doen?

Gezichtsimplantaten zullen uw zelfvertrouwen vergroten door uw uiterlijk te verbeteren door een meer geproportioneerde en uitgebalanceerde gezichtsuitdrukking, uw uiterlijk
aanzienlijk verbeteren en uw uiterlijk definiëren.

Komt u in aanmerking?

Als u zich niet goed voelt met hoe uw gezicht eruitziet, bereid bent om een meer geproportioneerd en uitgebalanceerd gezichtsfiguur te hebben, als u een scherpe kaaklijn en slankere wangen en kin wilt hebben, als u bereid bent een meer gedefinieerde gezichtsuitdrukking te hebben, zijn gezichtsimplantaten misschien geschikt voor u.

Wat vindt u van uw gezicht?

Als u een of meer van de volgende gevoelens of aandoeningen hebt, komt u in aanmerking voor een operatie met gezichtsimplantaten:


*Personen van wie de gezichtsbeenderen de fysieke volwassenheid hebben bereikt, wat meestal optreedt in

de late adolescentie
*Personen die last hebben van een kleine kin, zwakke kaak of gebrek aan gezichtscontouren
*Gezonde personen zonder ernstige medische aandoeningen
*Personen met een positieve kijk en specifieke doelen voor ogen voor hun operatie met gezichtsimplantaten en/of kinoperatie.

Wie beslist over de details van uw operatie?

U en uw arts zullen alle details van uw operatie bespreken en samen beslissen. U kunt uw klachten en zorgen over het uiterlijk van uw gezicht direct met uw arts delen en ook uw arts zal zijn of haar objectieve ideeën over uw operatie delen. Het precieze type en de grootte van gezichtsimplantaten die het beste bij u passen, vereist een algemene evaluatie van uw
doelen, de kenmerken die u wilt veranderen en het oordeel van uw chirurg. Dit is dus een interactief proces waarbij uw geluk en gezondheid voorop staan.

Hoe zit het met het herstel van uw operatie?

De resultaten van uw operatie met gezichtsimplantaten zijn vrijwel direct zichtbaar. De aanvankelijke zwelling zal in de eerste week afnemen met het gebruik van koude
kompressen, en blijft gedurende de volgende twee tot vier weken afnemen. Zwelling van gezichtsimplantaten zou binnen één tot twee maanden volledig moeten verdwijnen als uw definitieve resultaten verschijnen.

Image by Dainis Graveris

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page