top of page
image00048.jpg

Kincorrectie

Kincorrectie

Kinchirurgie, ook bekend als mentoplastie, is een chirurgische ingreep die in feite wordt uitgevoerd om het gezicht in

evenwicht te brengen.

Wat is een kincorrectie?

Wanneer u nieuwe mensen ontmoet, is uw gezicht het eerste wat mensen zien en heeft het directe invloed op uw zelfvertrouwen als u niet tevreden bent met hoe uw gezicht eruitziet.


Als deze ontevredenheid voortkomt uit de vorm of grootte van uw kin, is een kinoperatie of mentoplastie wellicht iets voor u.


Een kinoperatie of mentoplastie is een chirurgische ingreep om de kin opnieuw vorm te geven door middel van een implantaat of vetreductie via vaser-liposuctie.

How wordt een kincorrectie uitgevoerd?

Afhankelijk van uw verzoek en natuurlijk in overleg met uw plastisch chirurg, kunt u ervoor kiezen om uw kin te hervormen door middel van implantatie of vet te verminderen via vaser-liposuctie. Bij vaser-liposuctie zal de chirurg het overtollige vet verwijderen, uw kin strakker maken en ook uw kaak versterken.

Wat kan een kinoperatie doen?

Een kinoperatie zal uw zelfvertrouwen vergroten door uw uiterlijk te verbeteren door een meer geproportioneerde en evenwichtige gezichtsuitdrukking, uw uiterlijk aanzienlijk verbeteren door uw kaak te versterken en vet te verwijderen.

Image by philippe spitalier

Komt u in aanmerking?

Als u zich niet goed voelt met hoe uw gezicht eruitziet, bereid bent om een meer geproportioneerd en uitgebalanceerd gezichtsfiguur te hebben, als u een scherpe kaaklijn en slankere wangen en kin wilt hebben, kan een kinoperatie geschikt voor u zijn.

Wat vindt u van uw gezicht?

Als u een of meer van de volgende gevoelens of aandoeningen hebt, komt u in aanmerking voor een kinoperatie:


*U hebt overtollige huid ofovertollig vet onder de kin


*U wilt een evenwichtiger gezicht met een scherpe kaaklijn


*U wilt uw zwakke kin verbeteren

Wie beslist over de details van uw operatie?

U en uw arts zullen alle details van uw operatie bespreken en samen beslissen. U kunt uw klachten en zorgen over het uiterlijk van uw kin direct met uw arts delen en ook uw arts zal zijn of haar objectieve ideeën over uw kinoperatie delen. Dit is dus een interactief proces waarbij uw geluk en gezondheid voorop staan.

Hoe zit het met het herstel van uw operatie?

Na uw kinoperatie is het normaal dat u de eerste paar dagen zwellingen hebt. Ons medisch team zal u instructies geven om het genezingsproces te versnellen. De meeste mensen
kunnen binnen 2 weken terugkeren naar hun normale leven nadat hun kin volledig is genezen.

Image by Dainis Graveris

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page