top of page
image00048.jpg

Borstverkleining

voor mannen

Borstverkleining voor mannen

U kunt zich ongemakkelijk voelen of u kunt weinig zelfvertrouwen hebben vanwege het uiterlijk van uw borsten. Als u lijdt aan gynaecomastie, algemeen bekend als vrouwachtige borsten en die een significante groep mannen in de wereld treft, is gynaecomastie-operatie nu een eenvoudige en effectieve oplossing voor dit probleem.

Wat is een gynaecomastie-operatie?

Een gynaecomastie-operatie is de chirurgische correctie van overontwikkelde of vergrote borsten bij mannen die op elke leeftijd kan optreden. Er zijn veel redenen voor deze situatie, zoals veranderingen in hormonen, erfelijkheid, obesitas of misschien drugsgebruik.

 

Gynaecomastie-chirurgie, die kan worden gedefinieerd als borstverkleining bij mannen, is een snelle en eenvoudige operatie met een korte hersteltijd. De plastisch chirurg maakt gewoon een kleine incisie rond de onderste helft van het tepelgebied, verwijdert overtollig vet en past liposuctie toe. De operatie duurt één tot twee uur en kan worden uitgevoerd onder plaatselijke of algemene verdoving, afhankelijk van het overleg van uw plastisch chirurg en uw verzoek.

Wat kan een gynaecomastie-operatie doen?

Het is zeker dat een gynaecomastie-operatie een positief effect kan hebben op uw zelfvertrouwen en dat u zich na deze korte en eenvoudige operatie zekerder over uw lichaam kunt voelen.


*Verhoogd zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde met een korte en eenvoudige operatie.


*Uw borsten en borstuiterlijk zullen platter en beter gevormd zijn.


*Plattere en beter gevormde borsten geven u de mogelijkheid om een grotere keuze aan kleding te hebben.


*Uw lichaamsverhoudingen zien er beter uit.

Image by philippe spitalier

Komt u in aanmerking?

Als u te grote borsten hebt waardoor u zich ongemakkelijk voelt met uw lichaam en uiterlijk, als u snel gewicht verloor waardoor de huid op uw borst verslapte, als u al alternatieve
medische behandelingen hebt geprobeerd en geen succes hebt gekend, kunt u in aanmerking komen voor gynaecomastie-chirurgie. Weet wel dat u gezond moet zijn, dat uw borsten volledig ontwikkeld moeten zijn en dat u realistische verwachtingen moet hebben over de resultaten van de operatie.

Wat vindt u van uw borsten?

Als u een of meer van de volgende gevoelens of aandoeningen hebt, komt u in aanmerking voor een gynaecomastie-operatie:


*U maakt zich zorgen over het gevoel dat uw borsten te groot zijn


*U kunt niet naar het zwembad of naar de sportschool

vanwege het uiterlijk van uw borsten.


*U voelt pijn in uw rug, nek en schouder


*U hebt moeite met het kopen van kleding vanwege disproportionele vormen


*U wilt er beter uitzien


*Uw borsten hangen laag

Wie beslist over de details van uw operatie?

U en uw arts zullen alle details van uw operatie bespreken en samen beslissen. U kunt uw klachten en zorgen over het uiterlijk van uw borsten direct met uw arts delen en ook uw arts zal zijn of haar objectieve ideeën over uw gynaecomastie-operatie delen. Dit is dus een interactief proces waarbij uw geluk en gezondheid voorop staan.

Hoe zit het met het herstel van uw operatie?

U mag het ziekenhuis na een paar uur verlaten, maar over het algemeen raden we u aan een nacht te blijven. U draagt gedurende 24 tot 48 uur na de operatie een ondersteunend
korset. Onze arts zal u alle instructies geven die u moet volgen na uw ontslag uit het ziekenhuis. Het duurt één tot twee weken om te herstellen van de operatie. Tijdens het
vervolgtraject zal de arts minimaal twee consulten doen voordat u terugkeert naar uw land.

Image by Dainis Graveris

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page