top of page
Screen+Shot+2020-01-21+at+14.32.01.png

Borstvergroting

Borstvergroting

Borstvergrotingschirurgie is een van de meest voorkomende cosmetische chirurgie voor vrouwen ter wereld en wordt klinisch aangeduid als mammoplastie (borstvergroting).

Wat is borstvergroting?

Borstvergroting is een populaire operatie die uw borsten vergroot en vorm geeft met implantaten. Een borstvergrotingsoperatie vergroot de volheid en verbetert de symmetrie van uw borsten of herstelt het borstvolume na gewichtsverlies of zwangerschap.

Wat kan borstverkleining doen?

Borstverkleining is een procedure die een positief effect kan hebben op uw gevoel van eigenwaarde, uw vermogen om actief en vrij te zijn kan vergroten en ervoor kan zorgen dat u zich op uw gemak voelt met hoe uw lichaam eruitziet. Naast alle andere voordelen zult u zich bovendien gezonder voelen door verminderde pijn.


*Langdurig resultaat dat uw leven positief kan veranderen
*Actiever zijn en u vrij voelen om te bewegen na de operatie
*De nieuwe borstomvang verlicht pijn en fysieke beperkingen en stopt ongemak
*Het zal uw zelfbeeld en zelfvertrouwen verbeteren
*Een ruimere keuze aan jurken, waaronder beha's/badkleding en meer getailleerde kleding.

Image by philippe spitalier

Komt u in aanmerking?

Een borstverkleining is een heel persoonlijke ingreep die zowel gezondheid als schoonheid betreft en die u voor uzelf moet doen en niet om iemand anders te plezieren of om in één of ander ideaalbeeld te passen. Als u vindt dat uw borsten te groot en te zwaar zijn, u ongemakkelijk doen voelen over uw uiterlijk of rug- en nekpijn veroorzaken, wilt u misschien een borstverkleinende operatie ondergaan. U moet gezond zijn, uw borsten moeten volledig ontwikkeld zijn en u moet realistische verwachtingen hebben over de resultaten van de
operatie.

Wat vindt u van uw borsten?

Als u een of meer van de volgende gevoelens of aandoeningen hebt, komt u in aanmerking voor een borstverkleinende operatie:


*U maakt zich zorgen over het gevoel dat uw borsten te groot zijn
*Uw borsten beperken uw fysieke activiteiten zoals dagelijkse activiteiten en sporten
*U voelt pijn in uw rug, nek en schouder
*U hebt moeite met het kopen van kleding, het kiezen van beha's/ondergoed vanwege disproportionele vormen
*U wilt er graag beter uitzien in uw kleding/badkleding
*U hebt last van huidirritatie onder de borstplooi
*Uw borsten hangen laag

Wie beslist over de details van uw operatie?

U en uw arts zullen alle details van uw operatie bespreken en samen beslissen. Dr. Karaaltin Clinic biedt zowel ronde implantaten als anatomische traanvormige implantaten en u kunt uw voorkeur voor het type implantaat aangeven. U kunt uw wensen over het uiterlijk van uw borsten direct met uw arts delen en ook uw arts zal zijn of haar objectieve ideeën over uw borstvergrotingsoperatie delen. Dit is een interactief proces waarbij uw geluk en gezondheid voorop staan.

Hoe zit het met het herstel van uw operatie?

U mag het ziekenhuis na een paar uur verlaten, maar over het algemeen raden we u aan een nacht te blijven.
U draagt gedurende 24 uur na de operatie een ondersteunende beha. Onze arts zal u alle instructies geven die u moet volgen na uw ontslag uit het ziekenhuis. Tijdens het vervolgtraject zal de arts minimaal twee consulten
doen voordat u terugkeert naar uw land.

Image by Dainis Graveris

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page