top of page

Er zijn verschillende soorten procedures. Een heupvergroting verandert de grootte en vorm van de heup van de patiënt door het overbrengen en injecteren van vet of het chirurgisch plaatsen van een siliconenimplantaat in de heup.

Brazilian Butt Lifting’ vereist hoofdzakelijk vettransplantatie of -injectie. De patiënt ondergaat een liposuctie om vet uit de buik, billen en dijen te verwijderen, dat vervolgens wordt verwerkt en opnieuw in de heup wordt geïmplanteerd. Dit is wereldwijd de gangbare manier.

Maar methodiek van onze artsen biedt veel meer unieke en efficiënte resultaten als het gaat om de levensvatbaarheid van het geïnjecteerde vet (wat zeer belangrijk is voor een optimaal resultaat). Dit is te danken aan de Stempia™-technologie (Biotrend Medicals Inc.). Turkije, Istanbul).

 

Deze technologie maakt een nauwkeurigere vetproductie mogelijk en zorgt voor regeneratieve cellen die de angiogenese (nieuwe vaatvorming in het lichaam) bevorderen, waardoor het vetimplantaat (geïnjecteerd vetweefsel) geschikter wordt.

sss.jpg

LICHAAMS- EN HEUPANALYSE

Deze analysemethode is verplicht en wordt tijdens het patiënten onderzoek door de plastisch chirurg beoordeeld om de beste esthetische resultaten te bereiken.

 

Er zijn drie belangrijke factoren die de esthetiek van de heupen bepalen: het bekken (geslacht specifiek), de vetverdeling in de heupvetgebieden en het volume van de heupspieren (bilspieren). Hoewel de vaste factor bekken niet kan worden veranderd, kunnen zowel de vetverdeling als het spiervolume worden gemanipuleerd door gebruik te maken van beproefde chirurgische ingrepen. Elke patiënt wordt geëvalueerd en de heupvergroting wordt uitgevoerd met behulp van implantaten, vetdistributie/vetinjectie of beide.

 METHODE VAN VERVANGING VAN HET VETRESERVOIR

De artsen arts van Clinique Ouché analyseren de verhouding tot elkaar en de vorm van de heup en onderrug. Onder bepaalde omstandigheden is het verplaatsen van vetweefsel naar een andere plek noodzakelijk om een optimale heupvorm te bereiken. Dit kan worden bereikt met een specifiek type kalibratiecanule met een kleine diameter die kan worden gebruikt in elk van de zones die moeten worden verschoven naar het aangewezen deel.

cccc.jpg

CELVERRIJKTE AUTOLOGE VETINJECTIEMETHODE

Om deze methode waarbij het vetweefsel-afgeleide regeneratieve cellen isoleert, op de juiste wijze toe te passen is het noodzakelijk om gebruik te maken van  de  Stemp™-technologie. (Biotrend Medicals, Inc., Turkije, Istanbul).

 

Beter bekend als stam stamceltechnologie. Het middel wordt gemengd met lichaamseigen weefsel dat voor het geven van de injectie bij patiënt is afgenomen. Het belangrijkste voordeel van deze techniek is de stamcelactiviteit, die de vascularisatie bevordert en de noodzakelijke voorwaarden schept om het geïnjecteerde vetweefsel tijdens het devascularisatieproces te bewaren. Hierdoor is het aandeel behouden vet hoger dan bij de conventionele vetinjectietechnologie.

X-Y-Z HEUPVERGROTINGSTECHNIEK

Deze techniek is gebaseerd op het plaatsen van het implantaat tussen de lagen van het heupbeen in plaats van het simpelweg op de spier te plaatsen. Het voordeel van deze techniek is dat het een vullende laag over het implantaat vormt en zo het risico op complicaties in verband met een bilspierimplantaat vermindert.

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page