top of page
image00048.jpg

Make-over voor mama's

Make-over voor mama's

Het doel van een make-over voor mama's is om de vorm en het uiterlijk van het lichaam van een vrouw te herstellen na de bevalling. Veel vrouwen merken na de zwangerschap veranderingen in hun lichaam op. Er zijn veel delen van het lichaam die kunnen worden aangepakt, meestal de borsten, buik, taille, geslachtsdelen en billen.

Wat is een make-over voor mama's?

Een make-over voor mama's wordt meestal uitgevoerd als een procedure in één of twee fasen. Er zijn veel technieken die worden gebruikt om een make-over voor mama's uit te voeren en er moet met veel factoren rekening worden gehouden bij het kiezen van welke technieken het beste zijn voor de gewenste hoeveelheid restauratie, plaatsing van de incisies en het type implantaat dat wordt gebruikt.

Hoe wordt een make-over voor mama's uitgevoerd?

Een make-over voor mama's is een sterk geïndividualiseerde operatie die zorgvuldig moet worden ontworpen op basis van het lichaamsprofiel en de gezondheidstoestand van de patiënt.


Enkele mogelijke procedures die betrokken zijn bij een make-over voor mama's:


*Borsthervorming (borstlift en borstvergroting)
*Billenlift
*Liposuctie
*Buikwandcorrectie
*Vaginale verjonging

Wat kan een make-over voor mama's doen?

De definitieve resultaten van een make-over voor mama's zijn mogelijk pas enkele maanden na de operatie zichtbaar. Na verloop van tijd zullen de implantaten bezinken en zullen de littekenlijnen verbeteren, hoewel ze nooit helemaal zullen verdwijnen. Er zijn nadelen, maar de meeste vrouwen vinden deze klein vergeleken met de grote verbetering van hun zelfvertrouwen na een operatie. In sommige situaties is het misschien niet mogelijk om optimale resultaten te bereiken met een enkele chirurgische ingreep en kan er nog een operatie nodig zijn.

Image by philippe spitalier

Komt u in aanmerking?

Een make-over voor mama's is een heel persoonlijke ingreep die u voor uzelf moet doen en niet om iemand anders te plezieren of om in één of ander ideaalbeeld te passen. Als u geen kinderen meer bij wilt, als u lichamelijk gezond en stabiel bent, als u realistische verwachtingen hebt en als u last hebt van hoe uw buik eruitziet, dan is een make-over voor mama's wellicht iets voor u.

Wie beslist over de details van uw operatie?

U en uw arts zullen alle details van uw operatie bespreken en samen beslissen. U kunt uw klachten en zorgen over het uiterlijk van uw armen direct met uw arts delen en ook uw arts zal zijn of haar objectieve ideeën over uw armliftoperatie delen. Misschien zal uw arts u liposuctie aanbieden samen met een armlift. Dit is dus een interactief proces waarbij uw geluk en gezondheid voorop staan.

Hoe zit het met het herstel van uw operatie?

Na de make-over voor mama's wordt er gaas of verband op uw incisies aangebracht. Een elastische bandage of steunbeha minimaliseert zwelling en ondersteunt de borsten. Een
compressiekledingstuk kan ook worden gebruikt om zwelling in de buik, taille en billen onder controle te houden. De genezing zal enkele weken aanhouden naarmate de zwelling
afneemt en de vorm van de borsten, buik, taille, geslachtsdelen en billen verbetert.

Image by Dainis Graveris

GRATIS CONSULT EN OFFERTE

ZONDER VERPLICHTINGEN 

bottom of page