top of page
pexels-andrea-piacquadio-3760280.jpg

HAARSTRANSPLANTATIE

EXCLUSIEVE SERVICE, VIP-TRANSFERS, HOGE KWALITEIT EN GARANTIE TEGEN DE BESTE PRIJS.

HAARTRANSPLANTATIE

Dankzij innovatieve en kosteneffectieve haartransplantatietechnieken uitgevoerd in gecertificeerde high-tech klinieken, geven onze vooraanstaande Turkse artsen u uw haar terug. Geniet van exclusieve service, VIP-transfers, hoge kwaliteit en garantie tegen de beste prijs.

PROESSIONELE HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE

De keuze voor een haarimplantatie behandeling in Turkije biedt verschillende voordelen.

Het meest genoemde voordeel van haartransplantatie in Turkije is het financiële voordeel. Dankzij lagere kosten voor haartransplantatie in Turkije bieden wij onbeperkt grafts tegen een vaste prijs. In onze moderne ISO/JCI gecertificeerde klinieken voor haartransplantatie in Turkije maken artsen gebruik van de meest succesvolle technieken voor haartransplantatie, tegen een laag tarief en zonder dat u inlevert op kwaliteit.

Vooraanstaande haarimplantatie specialisten

VIP-transfers en

exclusieve service

Moderne, betrouwbare ISO/JCI gecertificeerde high-tech klinieken

شعر

A

Meertalig personeel: Nederlands, Turks, Engels, Arabisch, Duits, Bulgaars en Russisch

All In

Compleet verzorgde all-inclusive haartransplantatie pakketten

Hoge kwaliteit tegen

lage prijzen

“NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF A GOOD HAIR DAY.”

De beste behandelmethoden voor haartransplantatie

In onze haartransplantatiekliniek passen wij de nieuwste technieken voor haarimplantatie toe. Hierbij worden haartransplantatietechnieken en behandelmethoden voor effectieve haargroei gecombineerd voor een optimaal resultaat. Door middel van innovatieve Diamond FUE haartransplantatie technologie of DHI haartransplantatie in combinatie met IGF-, laser- en hyperbare zuurstoftherapie geven de experts u een volle, gezonde en glanzende haardos terug.

FUE haartransplantatie

Haartransplantatie door middel van de Diamond FUE techniek resulteert in een zeer natuurlijk ogende haardos. Dankzij saffiertips met diamant coating worden haarzakjes uiterst precies getransplanteerd. Hierdoor geneest het donorgebied na de haarimplantatie sneller en wordt littekenvorming op de huid geminimaliseerd. De grafts die via de FUE haartransplantatietechniek worden getransplanteerd groeien vervolgens op natuurlijke manier vast in de huidkanalen waarna zelfs een kapper origineel haar en getransplanteerd haar niet van elkaar kan onderscheiden.

DHI haartransplantatie

Bij de DHI haartransplantatiemethode worden haarzakjes met behulp van een specialistisch haarimplantatie instrument, de DHI Implanter Pen, één voor één uit het donorgebied geoogst en overgebracht naar het ontvangende gebied. Dit proces wordt gelijktijdig uitgevoerd: de follikels worden bij DHI haartransplantatie direct overgebracht naar de huidkanalen. De Implanter Pen biedt volledige controle over de implantatie van haarfollikels waarbij scheren van de haren in het ontvangende gebied niet nodig is.

KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE? 

Ondersteunende therapieën bij haartransplantatie

Onze experts geven u uw volle haarbos terug door middel van de Diamond FUE of DHI techniek in combinatie met onderstaande ondersteunende therapieën:

IGF therapie 

IGF therapie is een serumondersteuning bij haarimplantatie. Door middel van de IGF methode wordt gezonde haargroei van bestaande haarfollikels gestimuleerd en geoptimaliseerd. Hierbij wordt het effectieve Insuline Growth Factor (IGF) serum met aminozuren, mineralen en vitamines in de haarzakjes geïnjecteerd om haaruitval tegen te gaan en bloedcirculatie te bevorderen. De combinatie van effectieve IGF therapie en Diamond FUE haartransplantatie of DHI haartransplantatie resulteert in gehydrateerd, gezond en dik haar.

Hyperbare Zuurstoftherapie 

Dankzij hyperbare zuurstoftherapie ondersteuning bij haartransplantatie hechten getransplanteerde haarzakjes eenvoudiger en sneller aan de huid van het ontvangende gebied. De toevoer van zuivere zuurstof boven atmosferische druk na Diamond FUE haartransplantatie of DHI haartransplantatie bevordert de microcirculatie in de bloedvaten. De haarzakjes worden optimaal gevoed en het genezingsproces na haarimplantatie wordt versneld. Op deze manier zorgt zuurstof therapie na haarimplantatie voor dikker, flexibeler en glanzender haar zonder roos of seborroe.

Na haarimplantatie wordt de genezing en groei van de getransplanteerde haarfollikels via lasertherapie gestimuleerd en teruggebracht naar de oorspronkelijke dikte. Lasertherapie vermindert haaruitval door de groeifase van het haar na haartransplantatie te versnellen en optimale, gezonde haargroei te bevorderen. Onze haartransplantatie experts maken gebruik van FDA-goedgekeurde laserapparaten waardoor bijwerkingen uitblijven. Lasertherapie na haartransplantatie is een uitermate succesvolle behadeling voor mensen met dunner en brozer haar.

Lasertherapie 

bilgehan_aydin.jpg

“HAIR DOESN'T MAKE THE PERSON, BUT GOOD HAIR DEFINITELY HELPS.”

Haartransplantatie technologie met bewezen resultaat

Onze haarchirurgen combineren haarimplantatietechnieken met effectieve nabehandeling. De verschillende specialistische nabehandelingen zijn gericht op de snelle en natuurlijke genezing van haarfollikels, ondersteuning van haargroei en de voeding van getransplanteerde haarzakjes. Clinique Ouché biedt u keuze uit diverse haartransplantatiepakketten, ieder met all-inclusive service en garantie. Afhankelijk van het pakket dat u kiest, wordt Diamond FUE haartransplantatie of DHI haartransplantatie opgevolgd door effectieve nabehandelingen.

BEFORE & AFTER

TARIEVEN

Silver

- Diamond FUE Transplantatie

  (maximum grafts)

- Naaldloze verdoving

- 3 Hotelovernachtingen

- VIP Transfers

- 6 maanden verzorgingskit

- Medicatie

Gold

- Diamond FUE Transplantatie
  (maximum grafts)

- Naaldloze verdoving

- 4 Hotelovernachtingen

- VIP Transfers

- 6 maanden verzorgingskit

- 2 IGF behandelingen

- Medicatie

- Diamond FUE Transplantatie

  (maximum grafts)

- Naaldloze verdoving

- 6 Hotelovernachtingen

- VIP Transfers

- 6 maanden verzorgingskit

- 4 Hyperbare zuurstofbehandelingen

- 1 Lasertherapie 

- 2 IGF behandelingen

- Medicatie

Diamond

Acibadem.jpg
memorial-logo.png
hilton.png
download.png
turkish_airlines_logo_before_after.png

WHAT PEOPLE SAY

Sleiman

Excellent service. They are so experienced for every individuals problems / concerns and deal accordingly. The treatment is awesome, feel like heaven. The team is very friendly and helpful,Recommended to have all the treatments here , thank u so much

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN? 

Droomt u ook van een volle, glanzende bos haar en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op! Onze experts staan u graag te woord. 

bottom of page